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Research Methods for Anthropological Studies of Food and Nutrition Volumes I-III

Katalog der OTH Amberg-Weiden / Provinzialbibliothek Amberg (1/1)

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Research Methods for Anthropological Studies of Food and Nutrition : Volumes I-III

Volumes I-III

Erscheinungsort: New York ; Oxford
Verlag: Berghahn Books
Erscheinungsjahr: [2017]
Umfang: 1 Online-Ressource (770 Seiten)
ISBN: 9781785333644
Volltext E-Book OTH Amberg-Weiden / Provinzialbibliothek Amberg hier klicken

 
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Titel: Research Methods for Anthropological Studies of Food and Nutrition
Untertitel: Volumes I-III
URL Erlt Interna: Verlag
URL Erlt Info: URL des Erstveröffentlichers
Erläuterung: Volltext
Volltext : https://doi.org/10.1515/9781785333644?locatt=mode:legacy
Von: ed. by Janet Chrzan, John Brett
Erscheinungsort: New York ; Oxford
Verlag: Berghahn Books
Erscheinungsjahr: [2017]
Erscheinungsjahr: © 2017
Umfang: 1 Online-Ressource (770 Seiten)
Fußnote: Description based on online resource; title from PDF title page (publisher's Web site, viewed 07. Nov 2022)
Fußnote: In English
Abstract: The dramatic increase in all things food in popular and academic fields during the last two decades has generated a diverse and dynamic set of approaches for understanding the complex relationships and interactions that determine how people eat and how diet affects culture.  These volumes offer a comprehensive reference for students and established scholars interested in food and nutrition research in Nutritional and Biological Anthropology, Archaeology, Socio-Cultural and Linguistic Anthropology, Food Studies and Applied Public Health
Volltext E-Book OTH Amberg-Weiden / Provinzialbibliothek Amberg: https://doi.org/10.1515/9781785333644?locatt=mode:legacy
ISBN: 9781785333644
DOI: 10.1515/9781785333644
B3Kat-ID: BV048571741
Subject: Food habits Methodology Nutrition Research Nutritional anthropology Research
Sprache: Englisch
Land: |||||| |o||||||||